Pompoen snij-set | 5 delig 530576

Algemeen

Gereedschapset met 5 gereedschappen voor het bewerken van een pompoen. Inclusief boek met 7 sjablonen, afbeeldingen en instructies.

Set bestaande uit:

  • 2 zaagjes
  • 1 schepje
  • 1 radertje
  • 1 snijpen
  • 7 sjablonen

U krijgt geleverd: een 5 delige pompoensnijset inclusief handleiding en sjablonenDetails

Met deze handige pompoen snijset kun je direct aan de slag en weet je zeker dat je alles bij de hand hebt om een pompoen te bewerken.

Teken enge of grappige figuren op de buitenzijde en snij deze uit.

Zorg ervoor dat je al het vruchtvlees verwijdert, spoel en droog de pompoen daarna even goed af, zodat deze niet zo snel bederft.

In het kort

  • 5 delige pompoen snij set
  • Er kunnen meerdere activiteiten omheen worden bedacht, denk aan het kweken van de pompoen, het maken van een pompoengerecht

 

 

 

Log in of maak een account om uw persoonlijke prijs te zien en/of het artikel te bestellen
 

 

 

Kennis & inspiratie

Knutseltips voor Pasen en het voorjaar

Geschreven op dinsdag 16 maart 2021

Bent u op zoek naar knutselinspiratie voor Pasen en het voorjaar? We hebben zeven leuke, eenvoudige knutseltips op een rijtje gezet. Ga bijvoorbeeld aan de slag met het maken van een snoeppotje of maak een mooi vogelhuisje!
Lees verder

Tips en materialen voor het leren op afstand, speciaal voor het voortgezet onderwijs

Geschreven op donderdag 16 april 2020

Scholen, leraren en schoolleiders zitten niet bij de pakken neer maar zijn vol aan de slag om onderwijs op afstand te organiseren. Ook wij ondersteunen daarin waar we kunnen met voor het succesvol organiseren van online lessen, een optimale voorbereiding op het nieuwe schooljaar én educatieve oplossingen voor uw leerlingen.
Lees verder

Aan de slag met Freek Vonk knutseltips

Geschreven op woensdag 18 maart 2020

Op zoek naar leuke activiteiten voor kinderen? Wie weet zijn deze eenvoudige, leuke knutseltips iets voor jou! Maak samen met de kinderen een wereld vol tropische en kleurrijke dieren. Wat dacht je van een kameleon, sprinkhaan of kleurrijke slang? Hieronder vind je een aantal suggesties met bijbehorende materialen. Veel knutselplezier!
Lees verder