Klantenservice

Klantenservice

Contactmogelijkheden
Telefoon:    0548 - 53 66 66
E-mail: info@heutink.nl

Contactformulier

 

Adviseurs
Wilt u advies op maat? Onze adviseurs helpen u graag
 

 

 

Top 5 meestgestelde vragen nu de scholen gesloten zijn

Ja! We zien het als een gezamenlijke verantwoordelijkheid het onderwijs te blijven faciliteren. Op welke wijze dan ook. En met de kennis van vandaag kunnen we gelukkig zeggen: we zijn open, we hebben voldoende voorraad, mensen én vervoer om u te kunnen helpen. We zijn er voor u!

Jazeker. Op dit moment kunnen we nog gewoon zoals u van ons gewend bent leveren. Er vindt vanuit ons een extra check plaats of een afleverlocatie wel geopend is voor levering. De bezorgers houden afstand bij het afleveren. Zijn er zaken waar wij rekening mee dienen te houden bij het leveren van uw bestelling? Denk aan ‘leveren voor de deur’ of ‘de komende xx weken gesloten’, geef dit dan door via info@heutink.nl.

In deze tijden van onzekerheid kan het prettig zijn daar waar mogelijk de regie te behouden. Door uw jaarbestelling naar voren te halen voorkomt u dat u te maken krijgt met nu nog niet te voorziene eventuele gevolgen van deze crisis (zoals leverproblemen van toeleveranciers, onvoldoende logistieke krachten om uw bestelling klaar te maken, omdat examenkandidaten bijvoorbeeld geen vakantiewerk bij ons kunnen doen door uitgestelde examens).

Het zou ontzettend fijn zijn als we uw jaarbestelling nu alvast voor u kunnen verzamelen. Direct leveren is niet verplicht. Samen overleggen we een geschikt bezorgmoment

Dat is helemaal aan u. Voor het basisonderwijs wordt nog veel gewerkt met (gekopieerd) folio materiaal maar zijn ook veel scholen het online/digitaal leren op afstand aan het inrichten. In het voortgezet onderwijs ligt het wat anders, omdat leer- en werkboeken in principe al in het bezit zijn van de leerling. Daar is leren en huiswerk maken met folio leermiddelen wat eenvoudiger te faciliteren, maar soms juist moeilijker te controleren. Voor het voortgezet onderwijs wordt dan ook sterk ingezet op het online aanbieden van lessen. Meer weten over beide mogelijkheden? Klik hier voor meer informatie, die we doorlopend aanvullen. Advies over de mogelijkheden? Uw adviseur denkt graag met u mee.

Basispoort heeft er, in samenwerking met de uitgeverijen, voor gezorgd dat de educatieve software tot in ieder geval 1 april vanuit huis te gebruiken is. Werkt uw school al met MOO? Dan hoeft u hiervoor niks meer te regelen. Leerlingen kunnen via moo.nl inloggen en direct door naar hun methodesoftware. Geen MOO? Dan moet de ICT-coördinator eenmalig de optie ‘thuis inloggen’ activeren in Basispoort. Lees op heutink-ict.nl hoe dat werkt.

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)