Klantenservice

Klantenservice

Contactmogelijkheden
Telefoon:    0548 - 53 66 66
E-mail: info@heutink.nl

Contactformulier

 

Adviseurs
Wilt u advies op maat? Onze adviseurs helpen u graag
 

 

Top 5 meestgestelde vragen over de jaarbestelling

Binnen uw 'Mijn Heutink' omgeving vindt u onder 'Tools' de Jaarbestel assistent. Met deze tool loopt u in enkele stappen door de jaarbestelling van vorig jaar. De Jaarbestel assistent laat zien welke artikelen vorig jaar zijn besteld, welke artikelen geretourneerd zijn en welke artikelen op een later moment zijn nabesteld. In slechts enkele stappen is uw jaarbestelling compleet.

Voordelen van de Jaarbestel assistent:

- Inzicht in de artikelen die vorig jaar tijdens de jaarbestelling zijn besteld
- Voorkomt dezelfde retouraanvragen als vorig jaar
- Artikelen uitverkocht? Alternatieven worden getoond
- U wordt geattendeerd op artikelen die u vorig jaar nabesteld heeft zodat u deze meteen kunt meebestellen

Naast het inkijken en kopiëren van bestellingen kunt u ook bestellijsten kopiëren naar collega's. Handig wanneer u eerst vanuit één account werkte en nu via verschillende accounts. Zo kunnen collega's werken vanuit vorige bestellijsten. Een bestellijst kopiëren naar een collega kunt u bij 'Mijn bestellijsten'.
- Klik op het tandwieltje achter de bestellijst en vervolgens op 'kopie maken'
- U kunt de bestellijst een nieuwe naam meegeven (bijv. groep 3 2019-2020) en vervolgens selecteren naar welke collega u de bestellijst wilt kopiëren.
- Uw collega kan deze gekopieerde bestellijst terugvinden in Mijn Heutink - 'Mijn bestellijsten'

Aan het einde van het bestelproces wordt u gevraagd om uw bestellijst een 'kenmerk' mee te geven. Vul bij het veld 'kenmerk' uw jaargroep in. Dit kenmerk vermelden we dan op de factuur en op de doos. Handig bij het uitpakken!

Als u een bestellijst wilt doorsturen wordt u ook gevraagd welk 'type' bestelling het is. Deze vraag wordt u gesteld voor een nog betere en snellere verwerking in ons magazijn. Kies bij het plaatsen van een jaarbestelling daarom altijd voor 'type jaarbestelling'. Ook als dit om een nabestelling van uw jaarbestelling gaat. Gaat u een compleet nieuwe methode bestellen? Kies dan voor 'type methodische invoering'.

In de Mijn Heutink omgeving bestaat de optie Accountbeheer. Hierin kunt u als beheerder of administrator de gebruikers van uw organisatie inzien en/of instellen.

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair & ICT)