Over Heutink

Heutink, ook voor thuis

Heutink is niet alleen een plek voor scholen om materialen te kopen, maar ook creatievelingen en ouders kunnen hier terecht. Heutink richt zich hierbij op twee verschillende groepen, namelijk:

  • de volwassen kunstenaars en hobbyisten
  • de ouders/verzorgers van kinderen die op zoek zijn naar educatieve materialen voor hun kind thuis

Voor elke doelgroep heeft Heutink een speciale plek ingericht met de juiste producten. Denk hierbij aan creatieve materialen, gereedschappen en educatieve producten voor kinderen. Hieronder wordt duidelijk waar u voor welke producten en informatie terecht kunt:

heutink.nl

> voor de kunstenaar of hobbyist onder ons die thuis aan de slag wil met de creatieve materialen van Heutink.
 

heutinkvoorthuis.nl

> voor ouders/verzorgers die ook thuis de ontwikkeling van kinderen willen stimuleren met educatieve materialen.
 
Wat kunt u verwachten
Spullen voor volwassenen op het gebied van
 CreatiefGereedschap | Kantoor
  
 
Wat kunt u verwachten
Spullen voor uw kind op het gebied van
 

 

 

 

 

Meer over Heutink voor Thuis

Op Heutink voor Thuis krijgen ouders en verzorgers inzicht in de verschillende ontwikkelingsfasen van een kind. Wat leert het kind op de basisschool in welke klas? Want natuurlijk wil je thuis oefenen met klokkijken als de leerkracht dit vraagt, maar waar begin je dan eigenlijk? Is een kind uit groep 4 bezig met een wijzerklok of met een digitale klok? En moet je de hele uren, halve uren of minuten oefenen? Hoe pak je dit dan aan, zonder dat het kind misschien thuis wel andere dingen aangeleerd krijgt dan op school?

Daarnaast vinden ouders en verzorgers hier inspiratie en tips voor wat ze kunnen doen om thuis extra oefening of juist uitdaging te bieden als dit nodig is of als het kind dit zelf wil. Spelenderwijs. Want school is school en thuis is thuis. Echt onderwijs geven of hulp bieden bij bijvoorbeeld dyslexie of hoogbegaafdheid laten we graag aan de onderwijsprofessional over. Wij geloven in samenwerken en in het delen van onze passie: het beste voor het kind.

 

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)