Klantenservice

Partnerprogramma

Doe mee aan ons partnerprogramma

Wil je ook de ouderbetrokkenheid vergroten en tegelijkertijd sparen voor jouw school? Meld je dan nu, gratis en vrijblijvend, aan voor het partnerprogramma van Heutink en Heutink voor thuis!

Uniek spaarprogramma

Als leerkracht heb je iedere dag te maken met vragen van ouders. Het is fijn dat ze zo betrokken zijn. Want als educatieve partners versterken school en ouders elkaar. Daardoor kunnen kinderen optimaal leren en zich ontwikkelen. Maar het beantwoorden van al die vragen kost tijd en je hebt het al zo druk. Heutink voor thuis is een website met betrouwbare informatie die aansluit bij school en speciaal voor ouders is geschreven. Heutink en Heutink voor thuis introduceren samen een uniek partnerprogramma waarmee jij als leerkracht ouders kunt voorzien van betrouwbare informatie én tegelijkertijdgeld spaart voor je school. Spaartegoed waarmee je weer fijne spullen voor je school kunt shoppen op heutink.nl. Handig voor ouders, handig voor jou!

 

Hoe werkt het?

Zodra jouw school zich aanmeldt voor het partnerprogramma, ontvang je toegang tot het digitale partnerportaal. In dit partnerportaal zetten wij gedurende het schooljaar continu relevante content voor ouders (social media posts, blogs, banners, nieuwsbrieven) klaar. Denk aan informatie over wat hun kind dit schooljaar leert, de voorbereiding op een 10-minutengesprek en over de Cito toets. Met één druk op de knop kun je deze content delen met ouders via de marketingkanalen van de school. 

Met elke klik spaart een ouder voor jouw school!

Elke keer dat een ouder doorklikt naar heutinkvoorthuis.nl vanuit content die jij hebt gedeeld, kent het partnerprogramma automatisch € 0,05 toe aan het spaartegoed van jouw school. Doet de ouder vervolgens een aankoop in de webshop, dan krijgt jouw school ook nog eens 5% van de orderwaarde toegekend. Hoe actiever je bent in het delen van de content, hoe hoger het spaartegoed zal worden! 

Wat kun je doen met dat opgebouwde spaartegoed?

Op twee vaste momenten in het jaar, in januari en in september, wordt het spaartegoed verzilverd. Je krijgt automatisch een e-mail met daarin een unieke kortingscode die de waardev an het spaartegoed vertegenwoordigd. Met deze code shop je met korting of zelfs helemaal gratis op heutink.nl!

Meer informatie


Bekijk de pdf met meer informatie over het partnerprogramma.

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)