Over Heutink

Edukans Schoenmaatjes

Maar liefst 350.000 Heutink Schoenmaatjesdozen werden de afgelopen 3 jaar door basisschoolkinderen in Nederland gevuld. 

Drie jaar lang was Heutink trotse sponsor van actie Schoenmaatjes van stichting Edukans. Door het gratis ter beschikking stellen van speciale Schoenmaatjesdozen, hebben we, samen met alle deelnemers, de afgelopen jaren heel veel kinderen blij kunnen maken. Maar liefst 350.000 Heutink Schoenmaatjesdozen werden door basisschoolkinderen in Nederland gevuld met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor een leeftijds-genootje uit een ontwikkelingsland. Dankbaar zijn wij voor de mooie samenwerking met Edukans en voor de kans om honderdduizenden kinderen wereldwijd een onvergetelijk cadeau te hebben kunnen geven.

Heutink Foundation: kansarme kinderen in de spotlights

Dit jaar hebben wij de keuze gemaakt om onze financiële steun uitsluitend nog te geven aan projecten waarbij kinderen en jongeren in (kans)arme of onzekere situaties de kans krijgen actief deel te nemen aan bijvoorbeeld een dansvoorstelling, muziekorkest of kunstexpositie. Armoede, oorlog of onveiligheid kunnen tot gevolg hebben dat kinderen niet deel kunnen nemen aan culturele activiteiten. Terwijl juist deze activiteiten een grote bijdrage kunnen leveren aan talentontwikkeling, een positief zelfbeeld en emotionele intelligentie. In 2017 is de Heutink Foundation opgericht met als doel bij te dragen aan de positieve ontwikkeling van kinderen door middel van groepsactiviteiten op het gebied van kunst en cultuur. Kijk voor meer informatie over onze projecten op heutinkfoundation.nl.

Wilt u met uw school ook dit jaar meedoen met de actie Schoenmaatjes? 

Helaas kunt u geen gratis schoendozen meer bestellen bij Heutink. Maar meedoen kan natuurlijk nog steeds! Graag verwijzen we u naar de website van Edukans voor meer informatie. 

                                                            

Inloggen

Log in om een bestelling te plaatsen

  • 100+ jaar ervaring
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Grootste assortiment
  • Direct uit voorraad leverbaar (m.u.v. meubilair, ICT & Science)